marți, 6 septembrie 2011

Pentru început....


    ” ARTICOLUL 16(1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.
(2) Nimeni nu este mai presus de lege. ” ( CONSTITUȚIA ROMÂNIEI )

         Astfel arată unul dintre cele mai importante articole cuprinse în CONSTITUȚIA ROMÂNIEI.
Prin cuprinsul acestui blogg, doresc ca împreună cu cetățenii României și a diverselor instituții și autorități publice, să încercăm să facem în așa fel, încât acest articol important să fie respectat în deplinătatea sa.
         În acest sens, voi încerca să sensibilizez o cât mai mare parte dintre cetățenii României, instituții publice, asociații, etc, pentru sprijinirea tuturor celor care se consideră nedreptățiți prin încălcarea drepturilor constituționale.
         Este posibil, să se spună faptul că sunt destule Instituții de acest gen, care se luptă pentru apărarea Drepturilor omului, însă prin conținutul acestui blogg, doresc să existe posibilitatea liberă de exprimare a tuturor cetățenilor nedreptățiți, doresc să adun la un loc, informații despre cât mai multe astfel de instituții și asociații din toate domeniile, însă în mod preponderent, doresc să facem cunoscute acestor instituții problemele reale cu care ne confruntăm în viața reală, zi de zi.
        Cine nu a întâmpinat probleme cu Societățile furnizoare de agent termic, care în mod cu totul nelegal întrerupe furnizarea agentului termic, atât la ” răii platnici ” cât și la ” bunii platnici ”?
        Cine nu a întâmpinat probleme cu funcționari din Instituțiile publice care, în mod voit au încălcat drepturile noastre ?
        Cine nu a întâmpinat probleme, prin care anumite Instituții publice, sunt ” rău platnice ” în relația cu cetățenii României ?
        Cine poate să contrazică faptul că STATUL ROMÂN ( prin Guvernul României și alte Instituții publice ), este CEL MAI RĂU PLATNIC, în relația cu Cetățeanul și Societățile Private.
        CONSIDER, că trebuie să aflăm, ce înseamnă noțiunea de ” RĂU PLATNIC ” și ” BUN PLATNIC
       De pe pagina DEX ONLINE  http://dexonline.ro/definitie/platnic/paradigma aflăm că:

1. PLÁTNIC, -Ă, platnici, -ce, adj., s. m. și f. (Persoană) care plătește, care trebuie să plătească; plătitor. ◊ Expr. Bun (sau rău) platnic = persoană care își îndeplinește bine (sau rău) obligațiile bănești, care plătește ușor și la timp (sau greu și cu întârziere). – Plată + suf. -nic.
2. PLÁTNIC ~că (~ci, ~ce) și substantival înv. (despre persoane) Care plătește sau trebuie să plătească; plătitor ◊ Bun (sau rău) ~ persoană care își îndeplinește (sau nu-și îndeplinește) obligațiile bănești. /plată + suf. ~nic
3. PLÁTNIC adj. v. plătibil.

4. PLÁTNIC s. v. cauțiune, fidejusor, garant.

5. PLÁTNIC s., adj. plătitor. (Bun ~.)
6. PLÁTNIC s., adj. v. datornic, debitor.
7. plátnic adj. m., s. m., pl. plátnici; f. sg. plátnică, pl. plátnice

**************

         Deci, aștept ca împreună cu dvs. cei care în diverse situații ați fost considerați ” RĂI PLATNICI ” să ne spuneți din impresiile dvs despre asemenea situații, împreună cu dvs. să constituim o ASOCIAȚIE A BUNILOR PLATNICI DIN ROMÂNIA, pentru a ne putea apăra drepturile și interesele comune în fața acelor Instituții publice, Private și de orice natură, Asociație organizată la Nivel Național. 


          În acest sens, solicităm sprijin tuturor persoanelor fizice, juridice, avocați, oameni de afaceri, etc, pentru sprijinirea unui astfel de demers de o largă amploare, pentru ca împreună să putem face în așa fel ca simplul cetățean să simtă că este ” cetățean European ” cu drepturi și obligații Europene.
          Acordăm drepturi de moderator și editor al subiectelor dezvoltate pe acest blogg, comentariile dvs.,  al participanților la dezbaterea tuturor problemelor comune, înainte de a fi postate, vor fi verificate cu atenție, RĂSPUNDEREA PENTRU CONȚINUTUL FIECĂRUI COMENTARIU APARȚINE ÎN MOD DIRECT PERSOANEI CARE POSTEAZĂ FIECARE COMENTARIU.
          Dorința extremă este de a încerca în mod decent și legal să ne clarificăm problemele zilnice cu care ne confruntăm.
          VĂ AȘTEPTĂM SĂ FACEȚI PUBLIC ACEST BLOGG, UNUI NUMĂR CÂT MAI MARE DE CETĂȚENI, INSTITUȚII CARE AR PUTEA SPRIJINII DEMERSURILE ÎN REZOLVAREA PROBLEMELOR DVS.

Pentru început, vă rog să răspundeți la următoarea întrebare:

”  Considerați că Statul Român este UN RĂU PLATNIC ori UN BUN PLATNIC, față de cetățenii săi ?

AȘTEPT COMENTARIILE DVS.

Problemele dvs. pot fi aduse la cunoștință publicului larg, atât prin postarea de comentarii, cât și prin lăsarea unei adrese de mail la care să fiți contactați,  aceasta nefiind făcută public.

NU UITAȚI....








Lady Bug Note Generators





Lady Bug Note Generators

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu